Architectuur

Een gebouw dient esthetisch, logisch en praktisch van opdeling en comfortabel te zijn. Daarom willen wij u vanaf de eerste stap begeleiden in het bouwproces, zodat u nauw betrokken wordt bij de realisatie van dat doel. 

In een eerste fase vertalen wij uw ideeën, wensen, noden en verwachtingen naar een concreet bouwprogramma, dat vervolgens de basis vormt voor verdere vormgeving en het uiteindelijke ontwerp

 

bouwaanvraag- en uitvoeringsdossier

Dit ontwerp, vooraf getoetst aan alle mogelijke administratieve en technische regels, vormt dan weer de gids bij de opmaak van het bouwaanvraag- en uitvoeringsdossier

Eenmaal de bouwvergunning afgeleverd, begeleiden we u doorheen het bouwproces: we doen werfcontroles en coördineren de communicatie en samenwerking tussen o.a. stabiliteitsingenieur, veiligheidscoördinator en energiecoördinator. 

 

administratieve proces vereenvoudigen

We verlichten ook graag voor u het administratieve proces, door advies te geven na de controle van de offertes en facturen van de aannemers.

'

Binnenkort bouwen of renoveren?

       Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn en begeleiden in alle technische en administratieve delen van het bouwverloop. 

Contacteer ons