Nieuwbouwwoning Hillegem Herzele

Locatie: Herzele
Status: Afgewerkt
Jaar: 2005

De stijl van de woning is sober en eenvoudig gehouden om een tijdsonafhankelijk karakter te bekomen. De voorgevel is gesloten in tegenstelling tot de achterzijde die volledig open is gemaakt zodat het zicht vanuit de woning naar de tuin optimaal is.
 

Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Hillegem Herzele

Om de soberheid te accentueren is er gekozen voor een combinatie van cederhout met gevelsteen. 

 
Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Hillegem Herzele Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Hillegem Herzele Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Hillegem Herzele Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Hillegem Herzele
Web design en development by Lavagraphics