Nieuwbouwwoning Semmerzake

Locatie: Gavere - Semmerzake
Status: In uitvoering
Jaar: 2018

Deze woning is gelegen in Semmerzake - Gavere. De achterzijde van de woning kijkt uit op de mooie Scheldevallei. De helling van het terrein geeft de mogelijkheid om een kelder onder de woning te maken zonder al te veel uitgravingen.  

Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Semmerzake

Het voordeel hiervan is dat de bovengrondse verdiepingen volledig als woongedeelte kunnen  gebruikt worden en de garage, stookplaats geen plaats in neemt van deze oppervlakte. 

Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Semmerzake

De kelderwanden zijn opgebouwd uit een prefab systeem met gladde betonpanelen dat met wapening aan elkaar is verbonden.  Bij deze manier van construeren krijg je een mooie gladde binnenafwerking van de kelderwanden.  Alles dient op voorhand gekend te zijn. Een goede planning is dus noodzakelijk. 

 
Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Semmerzake Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Semmerzake Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Semmerzake Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Semmerzake Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Semmerzake Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Semmerzake Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Semmerzake Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Semmerzake Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Nieuwbouwwoning Semmerzake