Verbouwen eengezinswoning

Locatie: Gavere
Status: In uitvoering
Jaar: 2021
Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Verbouwen eengezinswoning

Een woning gebouwd in 1958 met al zijn charmes van toen. De renovatie van deze woning brengt een uitdaging mee om deze asbestvrij en ook bijna energie neutraal te maken

Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Verbouwen eengezinswoning

De bedoeling is dat de woning zijn uiterlijk blijft behouden. Het betreft een mooie woning in de stijl van 1958 . Deze stijl wordt volledig gerespecteerd. De woning wordt grondig verbouwd en alle asbest wordt verwijderd. Er wordt grote aandacht gegeven om tot een energiezuinige woning te komen. 

Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Verbouwen eengezinswoning

Zo worden er op een esthetische manier photovoltaische panelen op het dak geplaatst, is het dak reeds geisoleerd met een dik pakket isolatie - sarkingdak - en worden er pvc ramen geplaatst in dezelfde stijl als de bestaande houten ramen met een eveneens mooie profilering.

qua techniek wordt er een warmtepomp en vloerverwarming  geplaatst zodat aan alle energiebesparende normen wordt voldaan. 

 
Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Verbouwen eengezinswoning Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Verbouwen eengezinswoning Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Verbouwen eengezinswoning Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Verbouwen eengezinswoning Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Verbouwen eengezinswoning Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Verbouwen eengezinswoning Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Verbouwen eengezinswoning Architect- en ingenieursbureau Andries & Vuylsteke - Verbouwen eengezinswoning